Select Page

Contact

+ 31 (6) 46346438

hendrik@re-vital.nl

Vraag  personal training aan

Pakket

6 + 1 =

F.A.Q.

Wat kan ik verwachten tijdens mijn intake?

We zullen een uitgebreide intake doen om je doelen, trainingsgeschiedenis, eventuele blessures of beperkingen en andere relevante informatie te bespreken. Vervolgens stel ik een individueel trainingsplan op dat past bij jouw behoeften en doelstellingen.

Hoe kan ik het beste mijn doelen bepalen en hoe help je me die te bereiken?

We zullen samenwerken om specifieke doelen te stellen die aansluiten op jouw ambities en levensstijl. Ik zal je begeleiden bij het formuleren van realistische doelen en we zullen regelmatig de voortgang evalueren om ervoor te zorgen dat je op de goede weg bent.

Hoe vaak moet ik trainen om resultaat te zien?

De frequentie van je training hangt af van verschillende factoren, waaronder je doelen, huidige fitnessniveau en beschikbaarheid. Over het algemeen raad ik aan om minimaal 3 tot 5 keer per week te trainen voor optimale resultaten.

Hoe zit het met voeding? Bied je ook voedingsadvies aan?

Naast training krijg je ook een voedingsadvies op maat om je te helpen je doelen te bereiken. De nadruk ligt hierbij op gezonde maaltijden.

Wat als ik blessures of bepaalde lichamelijke beperkingen heb?

Dit is geen probleem. Ik houd met het maken van het programma rekening houden met deze factoren en tegelijk werkt aan het versterken van zwakke punten en het voorkomen van verdere blessures.

Hoe meet je mijn vooruitgang en hoe vaak wordt deze beoordeeld?

Vooruitgang meten we op de weegschaal. Of als daar behoefte aan is met foto’s of centimeters.

Wegen doen we iedere week. Tenzij anders afgesproken aan het begin van het traject.

Wat als ik buiten de sessies vragen heb of extra begeleiding nodig heb?

Buiten de sessies ben ik beschikbaar via e-mail en WhatsApp om eventuele vragen te beantwoorden en extra begeleiding te bieden.

Heb je ervaring met het trainen van mannen met specifieke doelen zoals spieropbouw, vetverlies of sportprestatieverbetering?

Ik heb gewerkt met mannen met verschillende doelen, waaronder spieropbouw, vetverlies, krachttoename, sportprestatieverbetering en algemene fitheid. Ik pas mijn aanpak aan om aan de specifieke behoeften van elke klant te voldoen.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Je kan in maximaal 3 termijnen betalen. Geef dit wel gelijk aan tijdens de intake.

Over

Home

Contact

Kom langs
Oosterhoutseweg 73, 4816 KC Breda
Contact

+ 31 (6) 46346438

Volg mij

0